Stolt Mamma

Jag är så glad att hon hittat en sport hon gillar! Igår var det träning igen efter två veckor, påsklovet var det ju ingen såklart. Jag stod och hejade och peppade, tycker det är jättekul!

Älskar att se i hennes ögon hur stolt hon är och hur hon kämpar - och hur det ger resultat!

 

Morgonmys

Idag börjar jag kl. 10, så Lilleman och jag kunde hänga i soffan ända tills klockan var nästan 9! Han spelade Mario Kart och berättade för mig att det finns kanter där man kan ramla.

Japp. Raringen!

 

Arg!

Så jävla galet förbannad just nu! Måste ut och springa av mig ilskan eller något.
En fårskalle försökte just blåsa mig på en affär via Pay Pal. Men jag var smartare. Jag VANN. Han är dum och jag är bra. Han är en idiot och jag är..nåja inte perfekt, men iaf snäll och trevlig.
Så se upp, kära vänner. Kolla alltid avsändare ordentligt i mail ni får. Den här fårskallen trodde han var smart och satte Pay Pals e-mail adress på som avsändare, alltså namn. Så det såg ut som att det kom därifrån. Men själva adressen han skickade ifrån var en helt annan.
Usch. fy och BLÄ på dig din dumming! Jag hoppas han hade ett gott själ att göra såhär iaf. Vad det nu skulle kunna vara.
Anmälde mailen till Pay Pal och de blev mycket tacksamma.
Bedragaren mailade jag bara att jag ångrat mig, vill inte ha mer med honom att göra. Då har imbecillen MAGE att hota med att anmäla mig! MIG?

Påskens bakverk..

..blev inte så många. Men lite påskcuppisar och lite M&M-kakor svängde vi ihop :)

 

Cupcakesen är vaniljcupcakesen från Marias med blåbär i och smörkrämsfrosting och så riven choklad på och en marsipankyckling i mitten.

Påsken hittills











































Hello gott folk!
Blogglusten har inte riktigt infunnit sig den senaste tiden, men nu tänkte jag uppdatera med lite bilder från vår påsk.
Vi började påsken med påskkärringvandring ute i Rönninge, Långfredagen städades det (rensning av lekrum mm.) och igår på Påskaftonen kom mina föräldrar och firade med oss. Man kan säga att helgen gått i godisetd tecken. Jisses! Ems turné som påskkärring resulterade i 800 g godis, Alexander orkade inte gå så mycket så han fick väl kanske "bara" 200 g.
Alexander har blivit dunderförkyld och haft febertoppar hela påsken, stackarn! Helt plötslig är han brännhet och med Iprén sjunker den ganska snabbt. Snoret rinner i konstanta små rännilar under näsan och han äter knappt något alls. Han har inte ätit en hel portion sedan i torsdags eftermiddag. Ett par msk ris åt han ikväll :( Lilla godingen!
Vi körde ju flunsan för någon månad sedan!


Lilla påskafton med Morbror förra veckan


Lilleman fixar riset

Sötaste påskatanterna :)


Påskharen kilade förbi

Äggmålning för lille febriga pojken

Bil nr. 11 i Cars-samlingen

Syster kom och såg ut som ett kycklingdun i huvvet :) Men lugn bara, nu äre rött igen!



Ha en fortsatt skön påsk!

Hej och välkommen!

Tidigare bloggade jag på Trishs, men pga en obehaglig person som började komma med personangrepp så känns det inte lika roligt där längre. Synd, för jag var så nöjd med adressen. Nåväl. Nu bor jg här istället, så välkommen att kika in när ni har lust!

Patricias

Mina barn, min familj, våra vänner - mitt liv

RSS 2.0