Valuta för pengarna

Man kan verkligen säga att Em utnyttjar sitt Guldkort på grönan. Hon får aldrig nog.
Idag hann vi med några åk innan himlen plötsligt blev svart och både åska och en rejäl regnskur drog fram.
Tekopparna är en favorit hos de små yrvädren, men den får pappan åka med i. Skulle jag åka den så skulle de få bära ut mig sedan och det är ju bara jobbigt.
Då förflyttade vi oss in i tropiken på Aquaria (där går man f.ö in gratis med Guldkortet) och kollade in pirayor, muränan, hammarhajarna mfl. Vi hittade också roliga små ålar som gillar att leka tittut.
 
Det blev en snabb men rolig (och ganska blöt) utflykt på Djurgården idag med andra ord.

En dag i Gävle

Igår bidde det ett besök hos moster Barbro i Gävle.
Mamma och Pappa var också där och det var en supertrevlig dag.
Några av oss i släkten träffas så väldigt sällan, det är verkligen trist! Jag har en stooor släkt, men som sagt så ses vi nästan aldrig. Inte jag och dem iaf. Men NÄR vi väl ses så har vi alltid så trevligt. Mammas syskon är roliga och de har alla samma knäppa humor :) Det gillar jag.
Solen sken i Gävle så moster tog med oss till en park där jag lekt mycket som liten, Boulognerskogen. Mysigt ställe, barnen hade jättekul.
Det blev som sagt en kanonbra dag och tiden flög iväg, vips var klockan 19.30 och det var dags att åka de ca 18 milen hem.
Alexander somnade på mindre än 5 min och Em när batteriet i hennes telefon var slut och hon inte kunde se mer Danny och Timoteij på Youtube.
 
 
 

MAGISKT

Det finns inget annat sätta att beskriva en kväll då Bruce och The E-Street band står på scen.
De är så..så..äh det finns inga ord som kan beskriva uppöevelsen tillräckligt bra! Magi, helt enkelt!
Dessa män är mina superhjältar. I 3 h och 45 min höll de igång och gav allt.
Bruce ger och ger och man ser hur han når extas, precis som vi ca 66 500 Bruce-törstande personer som kommit till Ullevi lördagen den 28/7 2012.
Saknaden efter Clarence hängde i luften, det såg så tomt ut på scenen utan honom. Men platsen fylldes ändå fint av hans brorson.
När Jake Clemmons blåste igång sitt första (och andra och tredje) solo brände tårarna bakom ögonlocken.
Han var fantstisk och ärade sin farbror med ett underbart framträdande.
 
TACK min älskade man som gjorde det möjligt för mig att få uppleva detta igen!
Nästa gång ska jag prova på en ståplats så kan jag kanske få en lika bra bild som denna:
 
Den är tagen av Katharina Sundqvist, en go tjej som tillsammans med sin goa man gav oss tak över huvudet denna natt!

Nästa år blir det 2 dagar!

 

I torsdags tog vi oss en heldag på Parken Zoo i Eskilstuna. Hade hört mycket gott om det men hade väl inga jätteförväntningar - det borde jag ha haft! Fem stjärnor får de lätt. Mysigt, många djur som inte finns på ngn annan svensk djurpark, tivoli, Kalle Kunskap park och bad! Vi hann inte med Kalle eller badet. På tivolit spelade barnen på "vinst varje gång" och Alexander drog hem 1a pris i form av en gigantisk piratbasketboll :)

Mitt favoritdjur på Parken Zoo måste nog vara den svarta jaguaren Avatar! Så otroligt mäktig, vacker och elegant! Tyvärr fick jag ingen bra bild på honom, men här följer ett litet urval av bilder på småsötisarna och av de andra små och stora polare vi mötte:

    

Där finns så många fina djur! Förutom dessa ovan finns även leguaner, komodovaraner, Galapagossköldpaddor gigantiska som stenbumlingar, jaguarer, strutsar, alpackor mfl. mfl.

Ett besök där rekommenderar vi varmt!

 

 

Tomas Ledin

En helt fantastisk kväll!

"DANNY, DANNY, DANNY, DANNY!"

Gry hade riktigt snygg outfit! Skorna tog kncken på både döttrar och Mammor!
Markoolio var trevlig och rolig som vanligt.
 
Igår intog 4 små söta tjejer och deras Mammor Grönan för att se DANNY på Sommarkrysset.
Tjejerna var laddade till tusen och mycket glada och nöjda där de stod längst fram vid staketet och fick göra high five med Markoolio och tjejen med de ursnygga skorna (Gry Forsell).
Em vart helt till sig så fort hon såg Dannys arm eller huvud där han satt i soffan, skymd av Anders Timell, ännu mer upptrissat vart det när han sprang förbi oss och "asbra" var han med en ny version av Amazing.
Ala tjejer hoppades att han skulle gå förbi igen, lite saktare så de fick säga hej, men han försvann bakvägen upp och över scenen när programmet var slut.
Fyra trötta tjejer var nära att ge upp, med gråten i halsen - men de stod ändå kvar ett tag och ropade med all sin röstkapacitet efter idolen och Marielle drog t o m med av ett solo av första versen av Amazing. Insiderfolket och alla andra runt om log stort åt våra små starstruckna töser och en tjej gav dem hopp genom att viska att "Han kommer snart!". De blev vilda(re) och ropade ännu mer.
OCH SÅ KOM HAN!
"Vad säger niiii?" flinade han och studsade fram emot dem - de blev stumma
"Åh vad fina namn ni har!" Tjejerna smälte lite till.
MAMMAAA, HAN TOG MIN HAND OCH PRATAR MED MIG!
 
Alva bröt ihop för att hon inte fick komma lika nära som de andra tjejerna först, hon ville ha en kram, fick komma in bakom staketet och borrade in sitt ansikte i Dannys hals. Någon mer än mamma Carolina fångade ögonblicket på bild och nu ligger bilden på hans Instagram, Twitter och (enligt rykten) Facebook!
 
Det vart en superlyckad kväll!
Tack till Danny som var supergullig mot våra små töser och gav dem så mycket uppmärksamhet och ett minne för livet!
 
 
 

"Det blir en dag på stranden..

..Morgnarna drar förbi
Vi sjunker ner i sanden
Låter dagen gå som den vill
Det kanske blir en lunch i skuggan
En siesta, vad vet jag?
Det blir säkert ändrade planer
Hur som helst, det blir nog bra"
-Tomas Ledin
 

Ja, idag blev det äntligen en dag på stranden igen!
Kylväskan fullproppad och solkrämen nedplockad - let's go.
Åh vad det var härligt! Barnen älskar verkligen stranden. De kan bada, gräva och leka med vatten - alla sina favoritsysslor! Och S & jag kan njuta av åsynen av våra glada, underbara barn - och av solen förstås.
 
Efter ett parti Mix-Max, middag och fredagsmys med popcorn, kakor och Dr.Snuggles ligger nu de små juvelerna nedbäddade i sina sängar och jag ska sträcka ut benen och fortsätta fredagsmyset själv medan S är på bio.
 
 
Hoppas din fredag varit lika härlig som vår!
 
Kärlek,
P
 
 

Naturens guld

Igår blev det ytterligare en tur på svamp- och bärjakt. Och det var varmt! Så varmt och skönt!
Jag blir lika lycklig varje gång det är varmt ute - det ger så mycket energi.
Vi hade en härlig dag ute på Rindö hos Mamma och Pappa, en dag fylld av naturens goda. Vi hittade lite mer kantareller idag än igår, mer blåbär och dessutom finns det en riktig hallonskatt i trädgården!
Mamma och barnen lekte med stenar, kottar och blommor och åt smultron medan jag och Pappa gick åt varsitt håll i skogen.
Det är synd att kantarellerna drar ihop sig så mycket när man steker dem, det blir så lite kvar av så mycket - men det var värt timmarna i skogen och alla miljoner myggbett. Tycker det är så fantastiskt mysigt och rogivande att gå i skogen för sig. Man glömmer lätt bort tiden och bara är.
 
En riktigt underbar, fantastisk sommardag!
 

Yummie!

Havredrömmar

Surfade runt lite och hittade ett riktigt busenkelt recept på havredrömmar som jag kände att jag bara var tvungen att prova! Det visade sig att de blev ruggit goda (ursäkta egotrippen ;)).
Ingen ska behöva missa dessa godingar så därför måste jag ju dela med mig av receptet!
Nästa gång någon kommer och fikar hos oss så kan jag lova att de bjuds på dessa.
 
*175g smör
*3 dl vetemjöl
*3 dl havregryn
*1 1/2 dl socker
*1 tsk bikarbonat
*1 1/2 dl russin
 
Blanda alla torra ingredienser, utom russinen, för sig.
Rör ner det rumsvarma smöret tills degen blir lättarbetad.
Tillsätt sist russinen och knåda in dem i degen.
Lägg bakplåtspapper på en plåt och rulla degen till bollar och lägg på plåten.
Det blir lagom många bollar till en plåt, lägg dem med ett par cm mellanrum.
Platta till försiktigt och grädda i 175-200 C i ca 10 minuter.

Tur

 
Alexander tyckte att jag skulle vara fin i skogen
 
Jag bestämde mig för att leta bär och svamp idag. Tycker det är så rogivande! Fick med mig Lilleman och mina föräldrar.
Precis innan vi skulle åka så öppnade sig himlen och den blixtrade och small något otroligt! Men jag hade gårdagens Allsång i bakhuvudet - nej jag ville inte ge upp en plan till pga regn. Nope. Tänkte att det nog skulle gå över snabbt och i värsta fall fick vi väl picknicka i bilen och sedan åka hem!
Så vi drog på oss regnkläder och packade in oss i bilen, samtidigt som jag bad till vädergudarna.
I tunneln mot Nacka började det bli översvämning, men när vi kom ut på andra sidan var himlen delvis blå, molnen var ljusa och de mörka molnen i backspegeln drog in mot stan och missade Nacka med hårsmån!
Det kallar jag tur! Inte en droppe fick vi på oss. Lite muller i bakgrunden medan solen sken så vackert!
 
Så att kantarellskörden däremot kom att bestå av 10-15 st och blåbären kanske blev någon liter endast (hade kunnat plocka fler bär men de var så utspridda), ska vi inte klaga på :)
Vi gör ett nytt försök imorrn!
 
    
Putte i Blåbärsskogen
                       
Hälsade på Herr Kopparorm
 
Kram,
P
 
 

God morgon!

Dags att inta dagens vitaminbomb! Nektarin och banan är galet gott att ha i morgonyoghurten. Hoppas ni får en fin dag! Själva ska vi nog leta rätt på lite svamp och blåbär idag.

Men lär dig då, Patricia!

Jag blir så trött på mig själv. Sanna frågade idag om jag ville följa med till Allsången ikväll. Och jag var på såklart! Allsången är sommarmys! Men så dundrade åska, hagel och ösregn in och höll i sig när klockan närmade sig 16 och fegade ur. Så vad händer när uret slår 19 och det bara är en timme kvar till start - solen gassar och himlen är blå. Såklart. Precis som när Annika och jag skulle gå, men bangade. Nästa tisdag SKA jag gå även om det så snöar! För det är alltid sol över Djurgården 20.00 på allsångsdagar. Det vet jag nu. Fast kolla in- t o m skatan tog skydd tidigare, ni förstår ju att jag tvekade!?

Nyfiken

Ja, det blir man ju allt lite.. Nyfiken alltså, på vilka ni finingar är som kikar in här hos mig! Några av er vet jag förstås, men inte alla.
Känner ni för't så kan ni ju plita ner en liten kommentar, det är alltid kul!

Playdate

Follow my blog with Bloglovin
 
  
Ems fina armband
 
Jag började dagen med att baka muffins, både chokladmuffins och matmuffins.
Chokladmuffinsen blev väl okej, men hade behövt mer vätska. Matmuffinsen har jag inte smakat ännu, men är de goda så ska ni få receptet sedan!
 
Joanna med söner kom efter lunch och stannade till kvällen, jätteskoj!
Alexander var lite seg och James med, men de lekte lite granna iaf.
Em och Frank har lekt som aldrig förr, solen har förgyllt oss med sin närvaro hela dagen och vi har bara varit - tagit dagen som den kommit. Inget bråttom och inga måsten!
 
Vackra
 
 

Efter en dag full med vänskap och bus ska jag nu kryp ner i sängen. Kanske med en kopp chai..
Kram på er!
 














Blå!

Nu är himlen blå! Fint. Nu önskar jag bara 10 grader varmare och liite mindre blåst. Det skulle vara perfekt! Då skulle vi kunna lägra vid Långsjön, Rösjön och andra trevliga stränder här i vår fina stad!

Men måste inläggen..

..bli så knäppa i mobilen ibland?! Det ser bra ut i datorns webbläsare och så blir det helknäppt i appen! Suck

Slappdag

 
När man vaknar till regn, temperaturen inte ens når 15 grader och väderkartan visar regn största delen av nästa vecka också så gäller det att hålla humöret så högt man kan.
Vi startade med soffmys                                           Em tog fram pyssellådan
 
Efter lite olika förslag så blev det sedan ett besök på SF Heron City och Ice Age 4! Den var bra tycker jag.
Har hört att den inte är så rolig så förhoppningarna var inte så höga, det är bra när det är så - då blir det ofta bra i ens egna ögon. Man skrattade kanske inte så mycket som till första filmen, men storyn var ändå bra!
Barnen gillade den också och var nöjda och glada. De tycker även att fontänen i Heron är vädigt rolig, så de hade lika kul efter filmen också :)
 

Morgonmys

Regnet dalar och det är kyligt. Vad sjutton ska man hitta på idag då? Än sålänge är det bara liten och jag som är vakna (och Barbapapa förstås) och myser tätt ihop uppkrupna framför Cars 2. Em sov dåligt i natt så hoppas hon sover länge! Ha en fin söndag <3

Igår..

..var vi på Lek & Bus med Johanna and kids! En liten spontanutflykt som snoddes ihop när jag såg den molniga himlen. Barnen jublade och de hade sååå kul tillsammans med Liam och Melwin, lekte så fint (eller ja, stormade runt så de blev galet svettiga och alldeles utmattade). Vi Mammor satt och huttrade, fy tusan så kallt det var! Det är väl tur för alla svettiga ungar som springer runt såklart - men ett tips till alla päron är att ta på strumpor och ta med en varm tröja :)
 
      
   
Senare var det dags för morsorna att svettas lite också!
Tack för en rolig fredag Johanna o co.!

Live från Grönan

S och barnen står i megakön Arne så jag passade på att greja med några av bilderna jag tagit idag. Nu är jag klar, men inte dom - så jag skriver väl några rader här så länge!

Nu kom de ner, men sprang upp igen! Hehe. Alexander hade skrattat så han nästan kiknade och skrikit "gajs!" hela tiden :)

Vi vet inte vad det betyder, det är något han har börjar ropa när han blir exalterad. Så roligt med allt de får för sig!

 

                                                                             Storasyster & Lillebror

Memory lane

Igår styrde vi kosan till mina gamla hoods - Näsbypark! Där bodde jag mina första 13 levnadsår.

Det är väldigt vackert där, så många gröna ängar och en massa promenadvägar där barn slipper oroa sig för bilar. Anledningen till gårdagens visit var ett besök på Norskogsbadet, ett poolbad med tre pooler och tillbehör. Det var riktigt kul att se mina egna barn storma runt där så som jag så många gånger gjort!

Min vän Sara och lilleman Emil kom också dit och hängde med oss, mysigt!

Tack för idag finingar <3

 

 

Eftermiddagen avslutades med grill hos Mamma och Pappa!

Saxdalen

I söndags packade vi vår lilla röda med gummistövlar, badkläder, innepyssel, boll mm.
Rustade för både sol och regn med andra ord. Det visade sig att gummistövlar och innepyssel var det som kom mest till användning. Men, men - vi hade mysigt ändå! Och lite upphåll var det också, så barnen kunde hoppa studsmatta.
 
 
Kliade på ryggen på Blusse
 
      
 
                                      
 
                                      
En tur med Grålle!
 
    
 Alexander hittade Doc Hudson utanför Coop Extra
 
Tack för den här gången Farmor & Farfar - ses snart igen!
 
 

Lördag del 2

När klockan slog 16.25 intog jag Helenas nypimpade altan, very nice! Knytiskväll med tema Västkusten stod på tapeten. 9 tjejer, vin (alkoholfritt för min del) och havets alla frukter stod på menyn. Kvällen blev en bra fortsättning av den fina dag jag redan haft!
 
 
 
 
                                     
 
                       
 
                      
 
                
 
 
Alla finingar fastnade tyvärr inte på närbild och Anette fastnade inte alls - men ALLA får tusen pössar för en fantastisk kväll!
 
 

Lördag del 1

Så, nu så har jag hunnit se över alla bilder som tagits de senaste dagarna! Jag börjar med att visa vår sköna lördag som tillbringades med Sara och Emil. De kom till oss vid 10-snåret och vi snodde ihop lite god picknick och begav oss till parken! Vi hade en supermysig dag - Em och Alexander avgudar lillsmurfen :) och Sara och jag fick tid att prata lite granna, riktigt smusigt!

Tack godingar, för en supergosig dag <3

 

Sådär ja!

Nu är den här! Efterlängtade, underbara semester! Aaaah :)
Ja, jag vet att jag har tjatat mycket om den den senaste veckan - men så som jag längtat! Så som min nacke, axel och arm har längtat! Är så slut i de delarna på min högra sida at jag knappt orkar skriva detta!

"Ska vi sova när vi kommer hem, Mamma?"
"Ja"
Snyftet börjar och över går snart till bröl.
"Men jag viiiill inte sooova!"
"Nej okej, men det ska vi i alla fall."
Snyftet fortsätter och väldigt snart därefter sover han.

Den scenen utspelade sig för 1,5 timme sedan när vi åkte hem från Rindö, men vi backar bandet lite så ska ni få se bilder från vår härliga dag!




 







Jag & Mammi


Imorgon stundar en dag med kuligheter! Först picknick i parken och lek med Emil och Sara och sedan Västkustfest med ett gäng sköningar i Kyrkbyn.
Låt semesterkulet börja!

Skansen

Idag bar det av till Skansen med jobbet och Alexander hakade på! Han bad att få följa med Mamma till jobbet igår och när passar bättre än vid ett Skansenbesök?!
Han var så nöjd och är verkligen en dröm att åka kollektivt med, klagar nästan aldrig utan tycker vara det är kul :)
Vi såg på teatern på Lillskansen och sedan hann vi inte så mycket mer, lunch och vila måste ju genomföras och vipps var klockan 13.30! Dagen bara flög iväg!
Imorgon jobbas det 9-12 och sedan är det SÄMÄSTÄR!!!!!!!!
Tjing!

 

 

 

 

 

 

Ah!

Ligger raklång i soffan efter en heldag ute, utom 3 timmar inne under lunch och vila på jobbet.
10 barn på jobbet idag, sammanlagt!
Vi myste runt i Torsgränd, åt, sov, åt och sedan åkte jag hem. Eller, inte hem, åkte förstås och hämtade barnen. Vi packade snabbt ihop lite förnödenheter och ännu en kväll spenderades i vattnet, men denna gång i parkplasken :)

 

 

 

 

 

Räknar ner

Suck. Jag har ett så mysigt arbete, verkligen! Jag avgudar de små liven som jag har omkring mig! Men åååh vad jag längtar tills jag får vara hemma i fem härliga veckor med MINA små gryn!
Fem härliga veckor utan tider att passa, fem veckors lugna morgnar, fem veckor av kramar och mys!
Fick så dåligt samvete imorse. Barnen var superduktiga och gjorde allt de skulle, men JAG var så otroligt trött och hela skallen snurrade så jag låg 30 min för länge i sängen. Vi kom iväg när vi skulle, men då var det inte mycket tidsmarginal och väl på förskolan fick jag leta efter Alexanders solkräm så sedan var det bara att bränna på! När Em fick syn på ett gäng puppor och blir exalterad och vill stanna och titta så måste jag alltså svara kort att "ja, men vi har inte tid!". Och när hon vill leta nyckelpigor hinner vi inte det.
Bara för att JAG inte kunde ta mig ur sängen i god tid!
Jaja, antar att alla får ha dåliga morgnar ibland - barn som vuxna!
2,5 dagar kvar nu, sedan kan vi spana puppor hur mycket hon vill :)

Fortfarande trött kröp jag ner under en filt tillsammans med barnen på vilan!

 

Jag älskar dig Värme!

Vad jag har njutit idag! Sol, nästan inga moln och varmt! Efter halva dagen ute med jobbet så kände jag ändå inte för att vara inne, så när kottarna var hämtade åkte vi till Hägerstensbadet. Picknick korgen laddad med grillad kyckling, potatissallad och fetaost. Å lite jordgubbar såklart! Häääärligt!
Em blev glad när hon förstod att hon faktiskt kunde simma även där, hon började lita på mitt hävdande att allt vatten är lika :) Först var hon nämligen säker på att det var för trögt, som hon sa vid Långsjön. Hihi :)
Alexander fick låna Ems gamla badrock, han blev ännu mer lik sin syster i den rosa kreationen.

image description

 

Hej!

Tisdag, sol, klarblå himmel och ingen blåst.
Igår hände något vackert. Jag och S har numera ringar på våra vänstra ringfingrar! Det är VI, då nu och för alltid.
Mannen jag träffade när jag var 18 år.

 

Onödigt!

När man en gång varit så fruktansvärt missnöjd med sin vikt och lyckats gå ner 12-13 kg - VARFÖR förstör man då för sig själv genom att äta en massa onyttigt mitt i veckorna?
Jo, stress och dumma minipiller. När jag inte känner mig helt i balans så blir jag galet sugen på allt möjligt och finns det hemma så äter jag. Cerazette är också medskyldiga till detta, det gjorde mig ännu sugnare på onyttigheter!
Men det är slut med det nu.
Nu känner jag mig piggare och starkare, har börjat komma igång med träningen så smått igen och har kraft för att engagera mig i vad jag stoppar i mig.
För många låter det kanske larvigt och extremt korkat att ha så dålig självkontroll och jag håller med. Men som sagt, så reagerar min kropp på stress!

Så då kör vi! Jag kommer skriva om resultatet här, så n kan hjälpa till att peppa. Lite stöd skadar aldrig!

Längd: 171 cm
Nöjdvikt (som jag vägde i vintras): 63 kg
Nuvarande vikt: 67,5-68 kg

Alltså ska ca 5 kg bort och det låter ju inte så mycket, men när 90 % av de kilona satt sig på baken så är det mer än det låter!

God måndag!

Idag börjar jag kl. 11! Fint, väldigt fint.
Småtrollen vaknade strax före 7 och smög in på toa och sedan in i sitt rum och lekte så fint. Någon av dem stängde till vår sovrumsdörr, för de trodde att vi sov - det är kärlek det :) Jag var ju dock vaken men låg kvar en stund och njöt av att höra deras vackra små rara röster bubblandes med bilar och Pet shopar blandar i en och samma lek! Gullefisar!

Förskola och fritids vill ha barnen på plats senast vid 9, vilket betyder att jag hade 2 timmar kvar innan jobb. Vad göra? Tog mig en strosig promenad från skolan till T-plan och nu sitter jag på Waynes med en kopp Chai te och vill att det ska sluta blåsa ute.

5 dagar kvar till semeste!

Fotbollsdag

Idag hade vi 4 barn här hemma några timmar. Två små gossar extra vars far var på fisketripp och vars mor skulle till frissan! De följde med till Ems fotbollsträning, vi tog med ett gäng bollar och så körde grabbarna en egen träning :)
Solen sken så underbart på oss!

Efter lunchen och lite färgläggning av coola (Liams val) och fina (Ems val) bilder och lite tv-spel kom den nyfriserade modern tillbaka och vi packade med oss mellis ut till parken. Bollarna följde med dit med och det blev ännu mer träning. Ems skott börjar sitta riktigt ordentligt nu!
Solen började knuffas undan av molnen då MEN det var varmt ändå och det älskar jag, det är riktig sommar! Man blir så glad!



När jag senare satt i soffan och slöade, väldigt nära på att somna, plingade det till i telefonen. "Vill du gå på bio?", undrade Carolina. Rock of ages - wohooo! Hade så höga förväntningar på den. 40 minuter hade jag på mig så det var bara att flyga ur de sandiga shortsen och studsa i lite trevligare kläder och hoppa ner till bilen.
Snacksen inhandlades och vi bänkade oss, en hög med glada ladies. Och vilken film. Jag visste det så fort första scenen spelades upp. Det kändes i hela kroppen. Succé! Superbra skådisar, inlevelse, pirr, romantik och ROCK! Man ville bara flyga in i duken och vara med. Tom Cruise må ha skumma sidor privat, vad vet jag, men den här rollen passade honom som en smäck och jag tycker det var väldigt kul att se honom i den.
Ville be dem starta om den direkt den var slut!
Rock of ages gott folk, rock of ages:
http://www.youtube.com/watch?v=VxVQhgySG74&feature=fvwrel

Patricias

Mina barn, min familj, våra vänner - mitt liv

RSS 2.0